tillbaka till Sök
Bildelar & Biltillbehör
Quick-release Rattnav[d2 Racingsport]

Quick-release Rattnav[d2 Racingsport]

Reply to ad

Kullagrat Quick release nav av absolut högsta kvalité! Riktigt gedigen med flera kullager för helt glappfri installation! Se upp för sämre kopior som finns på marknaden.Perfekt för dig med bur eller av annan anledning behöver göra "i och ur stigning" enklare genom att enkelt kunna montera av ratten! Dessutom fungerar det som ett stöldskydd!Komplett med sladdar och kontakter så att tuta fungerar som vanligtPassar alla nav samt rattar på marknaden, Momo, Luisi, OMP, Itava lanti, Nardi samt Sparco för att nämna några.Montering samt funktion:Quick release navet placeras mellan ratt navet samt ratten, fästes enkelt med skruv.Frigörs sedan genom av att en låsningsknapp trycks ner för att sedandra översta höljet emot dig.

Kullagren släpper i sina säten och rattenkan enkelt tas bort.

Ratten passar sedan bara på ett ställe, vilket göratt du alltid får en korrekt installation!Nu erbjuder vi även betalningsalternativen "Fakturera mig" samt "Dela upp betalningen".

Vilket innebär att du på ett smidigt och säkert sätt får din beställning innan du betalar för den!! Vi får din bil att synas!!Beställning görs snabbt och enkelt via vår webshop på www.collexstyling.se

Pris: 990:-

Område: Blekinge

Typ: Övrigt

skapad date: 11:15 PM skapad av: Larry
redigera beskrivning | hantera bilder | hantera kategorier
Popular Ads