Uncategorized

F.A.Q

Vanliga frågor Vad är gratisannonsersverige?

gratisannonsersverige är en Web 2.0 wiki-stil Free Ad, Reklam och Annonser Portal. I själva verket är gratisannonsersverige världens första allt-i-ett Web 2.0 Ad, Reklam och Classified – Gratis Reklam Portal.

Vi fann det svårt att placera vad annonser och vilka annonser vi ville på Internet, med att använda många olika platser för samma ändamål, är begränsat på vad, hur och när vi kunde göra det. Långa registreringsprocesser och svåra anmälningsblanketter, så vi skapade gratisannonsersverige Ad och Sekretessbelagda Portal. gratisannonsersverige är den första i en serie av många spännande Web

2.0  Portaler vi utvecklar för samhället. Eftersom människor placerar annonser, reklam, artiklar, evenemang, nyheter, semester erbjudanden, kuponger resor, och bilder, kommer du att kunna upptäcka nya och spännande saker, och vår enkla bokliknande bläddra funktioner kan du bläddra intressanta annonser, platsannonser och spännande kategorier. gratisannonsersverige Ad portalen kan vem som helst att placera GRATIS annonser och platsannonser.

Du väljer annonsen kategorier för din reklam och på grund av portalens smarta programmerings annons bör det verka mer relevant när folk söker efter information på sökmotorer som Google, Yahoo och MSN. Hur mycket kostar det? Det är 100% gratis att placera annonser, reklam, på gratisannonsersverige Ad portalen Mest Reklam är acceptabla på gratisannonsersverige Ad portalen dock, se till att annonser är av “kvalitet” innehåll. Vi tillåter inte annonser som liknar spam eller annonser som är pornografiska. Exakt vilken typ av annonser får jag placera? Vårt annonsnätverk är barnvänligt, vilket betyder att användare inte får placera annonser med sexuellt innehåll. Inklusive men inte begränsad till bilder och länkar till videor som innehåller nakenhet eller sexuella aktiviteter,

Nedan är några andra exempel på oacceptabelt innehåll:

Oanständigt eller provocerande bilder Grovt eller opassande språk.

inklusive sexuella berättelser Sexuella tips eller råd.

Webbplatser om sexuella fetischer (t.ex. fot fetisch innehåll)

Vuxna leksaker

produkter Annonser eller länkar till externa webbplatser med sexuellt innehåll.

Om din annons har ett innehåll som du inte skulle vara bekväm att visa på jobbet eller med dina familjemedlemmar närvarande, så är det förmodligen inte lämpligt. OBS: ALLA annonser modereras av mänskliga redaktörer. Alla annonser med “sexuellt innehåll” kommer att tas bort, ditt konto kommer att tas bort och din IP-adress kommer att blockeras.

Vi förbehåller oss rätten att rapportera din IP-adress till myndigheterna. Om du bara vill kolla på portalen. Hur börjar jag? Du behöver inte registrera dig för att använda gratisannonsersverige Web 2.0 Ad Portal. Du är fri att bläddra i annonser, platsannonser och kategorier, skicka annonser och platsannonser till vänner och rösta på annonsens ranking. Ta dig tid och ha kul. Du måste registrera dig för att använda några av de funktioner som “plats gratis reklam”, “bokmärke” och “redigera funktioner”. Hur lägger jag upp en gratis annons, gratis reklam eller en gratis Klassificerade? gratisannonsersverige Web 2.0 Ad Portal är snabbt, enkelt, effektivt och prisvärt – eftersom det är gratis!

Det finns inga begränsningar på hur många annonser du kan placera. Enkelt du trycker på “Placera gratis reklam” för att placera flera annonser. Vår Web 2.0 design ger maximal optimering och dess du som kontrollerar annons och klassificeras artikelns innehåll och annons relevans! Detta hjälper din annons att få uppmärksamhet oftare, hjälper din webbplats rankning och, naturligtvis, hoppas vi, att det hjälper till att skaffa dig pengar! För att lägga till ett nytt objekt klickar du bara på “Placera gratis reklam”-knappen på portalen. Du kommer enkelt att använda ad-sidan. Vad är “Ad Ranking”? Annonsrankning är en algoritm formulerade system (en nörd fras för matematisk programmering) som utvecklats av vårt team av experter. Människor kan rösta för en annons eller klassificeras och detta då ökar annonser individuella rankingen. Annonser med en högre ranking kommer naturligtvis att rankas högre i våra sökresultat och andra intressanta funktioner! För att rösta, helt enkelt flytta musen över det antal stjärnor och klicka på betyg du vill ge annonsen eller klassificeras. OBS: Försök inte att öka dina egna annonsers ranking! Vår algoritm använder en avancerad formulerade system. Om det var möjligt att uppnå 10/10, skulle det ta tiotusentals människor och en hel del att klicka.

Var tålmodig och ärlig, gör din annons enkel men effektiv, tillsätt några bra bilder och erbjud något av värde för dina kunder. Detta bidrar till att sprida ordet om din annons och därmed öka sin ranking. Placera en länk till gratisannonsersverige på din hemsida, blogg eller Facebook för att få mer publicitet för din annons klassificeras eller. Jag vill uppdatera min annons beskrivning, bild och kategori. Beskrivningar, bilder och ytterligare kategorier kan läggas till eller redigeras med hjälp av kontroller på annonsen displayen sidan. Du måste registrera dig för att sätta in en annons och hantera dessa alternativ. Vissa annonser är låsta från redigering. För att uppdatera kroppen beskrivning, tryck på “redigera beskrivningen”-länken och kroppen beskrivningen blir ett redigerbart textfält. För att lägga till bilder trycker du bara på “hantera bilder”-länken. Att lägga till andra associerade kategorier för annonserna, tryk bara på “Hantera kategorin”-länken. Lägg en annan sammanfattning annons genom att klicka på “Placera gratis reklam”-knappen.

Du kan placera så många “kvalitet” annonser som du vill. Observera: gratisannonsersverige annons portalen är en anti spam webbplats. Grindvakter är anställda för att snabbt ta bort alla annonser eller annonser som inte följer våra regler.

Du kan lägga till extra kategorier om du känner annonsen spänner över flera kategorier. Exempelvis ad Red Bull kunde ha ett ord kategori sökning på” Drick “,” Energy Drink “,” Power Drink ” Extreme Sport “eller” Världens favoritdricka “. När du har skapat en kategori kommer det att bli tillgängligt för andra medlemmar att lägga till punkter. Annonsrubriken och Ad kategori är både vad vi kallar “ämnesord”. Detta är hur människor som söker efter din annons kommer att hitta dig. Din annons avdelning och kategori kommer att bli direkta träffar med Google och andra viktiga sökmotorer och sökord.

Prova det sätt in en annons och vänta och se. Vad är ett “bokmärke”? När du registrerat dig kan bokmärka intressanta annonser. Dessa annonser lagras på din profilsida. Du kommer att kunna titta tillbaka och se uppdateringar på annonser när de blir tillgängliga. Vad är “Flagga som olämpligt”? Om du känner att en annons eller sekretessbelagda är olämplig, slå enkla Flagga som olämpligt knapp. Annonsen kommer att skickas till vår dörrvakt som är ansvarig för att upprätthålla annons innehåll. Läs våra regler och villkor för specifika frågor som rör olämpliga annonser. Hur uppdaterar jag min profil? Du kan kontrollera dina uppgifter och bokmärken från din profilsida. Tryck bara på ditt smeknamn i övre hörnet. Du kommer då till medlemmar där du kan se din profil och bokmärken. Har du RSS och andra abonnemang? RSS 2.0 flöden är tillgängliga för flera områden av vår webbplats: Allmänna foder från hemsidan: Denna listar de senaste annonserna som har lagts till gratisannonsersverige.

Kategori feed: Detta kommer att ge dig de senaste tillskotten till en annons kategori. Bara trycka på RSS-länken från kategorin notering som du vill hålla reda på. Jag vill rapportera ett fel/problem/missbruk. Kontakta oss med hjälp av knapparna längst ner på varje sida. Hur gör vi pengar? Liksom många andra portaler, kan vi välja att köra sponsorer annonser, annonser affiliate, eller partner med andra företag. Om du är intresserad av att annonsera eller att investera, vänligen kontakta oss. Vi arbetar för närvarande med ett antal nya och spännande Web 2.0 Portaler. Registrerar dig på denna webbplats för att få det senaste skvallret, nyheter, uppdateringar och VIP inbjudningar. Min fråga har inte besvarats här. Inga problem! Som helst kontakta oss med alla frågor, oro, idé eller ett förslag – något alls.

Snälla, ha tålamod när det gäller svar som vi har att göra med ett antal nya idéer och kan inte svara omedelbart på alla förfrågningar. Vill du utvecklas med oss eller arbeta för oss? använda kontaktuppgifterna i den “Kontakta oss” sida.